Winkelbewaking

Als eigenaar van een kleine of grote winkel krijgt u wel eens te maken met problemen waarvoor wij een preventieve of reactieve oplossing bieden. Het kan dan gaan om het risico op een overval, om diefstal, toegangscontrole, de bescherming van onroerende goederen (gebouwen) of een fysieke interventie na een alarmsignaal.

Statische bewaking (overvalpreventie)

Alleen of met een hond en al dan niet gewapend verzekeren onze agenten de preventie van dit risico dat aansluit op een permanent of tijdelijk beleid in het kader van strenge procedures.

Burgerwacht (retail)

Onze winkelinspecteurs en -inspectrices werden geselecteerd op basis van hun sociale vaardigheden, hun sterke karakter en naleving van uiterst strenge procedures en ethische regels. Ze werken in burgerkleding in uw winkel en letten er op tekenen die op diefstal kunnen wijzen.

Pas wanneer de dief op heterdaad werd betrapt, treedt de inspecteur in actie. Hij zal de oneerlijke persoon, die een van uw klanten blijft, vragen de goederen terug te geven. Dit alles afhankelijk van de procedures die samen met u werden bepaald.

Er wordt eventueel contact opgenomen met de politie om een proces-verbaal op te maken. Deze inspecteurs treden ook doeltreffend op in het geval van interne diefstaf door een van uw werknemers.

Fysieke interventie na een alarmsignaal (patrouilleur)

In het geval van een alarmsignaal komen onze patrouilleagenten meteen ter plaats, of het nu om een inbraak- of paniekalarm, brandalarm of het alarm van de koelruimte gaat. Indien nodig kan een statische bewaker het overnemen om in het geval van technische problemen of werkzaamheden voor een langere periode toezicht te houden en uw handelszaak te beschermen.

Onze agenten bewaken en beschermen ook uw administratieve of aankoopcentrale, beheren de toegang door vrachtwagens enz.